top of page

Sjamanutdanning

Logo Brisingamen.png

Ditt liv med naturmagi, kraftdyr, runer og ritualer i hverdagen

Har du noen ganger følelsen av at hverdagen sluker deg? At det ikke blir tid til det du virkelig ønsker og den magien du fortjener?

Da er vi her for å lære deg kraftfulle redskaper for å ta magien tilbake i livet ditt, i stort og smått. Vi følger deg gjennom hverdagen din et helt år, hvor du kan spørre om det du lurer på og få oppfølging når du trenger det. Men målet er at du skal ha så god kontakt med din egen kraft og kreftene rundt deg, at dette ikke lenger er nødvendig. Om du ønsker kan dette bli starten på din sjamanvei med oss.

Hva lærer du?

 • Du vil lære å forbinde deg med naturens helbredende rytmer. Vi feirer de åtte årstidsritualene sammen, opplever hvilken magi som finnes tilgjengelig i disse og lærer å bringe disse inn i hverdagen. Naturens rytmer setter oss i kontakt med sterke healingkrefter vi kan bruke for oss selv og for andre som ønsker vår hjelp.
   

 • Du blir kjent med din egen sjamanistiske indre kraftkilde. Vi snakker også om kraftplasser og deres betydning for magisk arbeid.
   

 • Du blir kjent med dine kraftdyr og spirituelle guider.
   

 • Du vil få en innføring i bruk av runene til healing og magisk arbeid.

 • Du vil lære hvordan du bygger opp og holder egne kraftfulle ritualer.
   

 • Du får mulighet til å bli en del av et sjamanistisk fellesskap i vår tradissjon. Etter endt år kan du velge å bli med oss videre for å få mer avansert opplæring dersom du kjenner at denne veien er riktig for deg.

  De som blir med oss videre vil blant annet begynne å bygge opp sin egen medisinbag, lære kunsten å lage magiske og kraftfulle binderuner, skrive runegaldr, gjøre sjelehenting og mye mer.

shutterstock_1682890798.jpg

Jozef Klopacka/Shutterstock.com

Tradisjonen Yggdrasil

Vi i Brisingamen tilhører tradisjonen Yggdrasil. I denne tradisjonen har vi stort fokus på å lære og følge Hjertets vei. Vi vet at jo mer vi lever i takt med Moder Jords rytmer og vårt eget hjerte, dess sterkere kraft får vi tilgang til.

 

Vi lever nå i en verden som i stor grad styres av frykt, og i samfunnet rundt oss finnes mange disharmonier som tar oss bort fra de sunne, naturlige rytmene. Men, det er denne verdenen og denne tiden vi lever i. Derfor mener vi at sjamisme skal være meningsfullt og brukbart for mennesker som lever nå. Yggdrasil-sjamanisme passer for alle, også for deg som har et "vanlig" liv. 

 

Sjamanens krefter kommer til oss fra lysvesner og kraftdyr. I vår tradisjon vet vi at alle kan få tilgang til disse kreftene. Sjamanisme er ikke for de få utvalgte, i vårt syn er det en fødselsrett.

Hvordan er kurset bygget opp?

 

Kurset er en blanding av online og oppmøte.

Fem ganger i året møtes vi for å feire årstidsritualer. Tre av disse feiringene inviterer vi til større helgesamlinger. Her vil det bli gitt innvielser og vi gjør praktiske øvelser sammen. Naturens rytmer leder oss slik gjennom året og denne sjamanistiske utdanningen.

Vi ønsker og oppfordrer i tillegg til at det gjøres et egenarbeid rundt de tre årstidsfestene vi ikke arrangerer samlinger. Vi vil hjelpe til i forkant av også disse ritualene, og håpet er at flere studenter møtes for å holde ritualet sammen.

Året 2023-24:

Oppstart for Årsutdanningen er 28. oktober hvor vi skal feire årstidsfesten Samhain sammen.

Deretter blir det online samling på nett omtrent hver 14. dag.

Andre viktige datoer er:

Vintersolverv/Yule 21. desember (egenarbeid) 

Imbolc 26.-28. januar (lengre samling)

Vårjevndøgn/ Ostara 22.mars (egenarbeid 

Beltane 3.mai (lengre samling)

Sommelsolverv/Litha 21.juni (egenarbeid)

Lughnasadh 26.-28 juli (lengre samling)

Vi har sommerferie fra 25. juni til 25. juli.

Deretter fortsetter online samlingene omtrent hver 14. dag frem til Høstjevndøgn/ Mabon 20. september hvor vi avslutter året sammen, og gjør oss klare til å starte en ny runde.

Vi tar forbehold om at datoer etter nyttår kan endres noe.

Sted for samlinger

Sommerhalvåret holdes fysiske samlinger på Sagagaard i Sandefjord.

Vinterhalvåret holdes fysiske samlinger på Østlandet, i nærheten av Oslo.

Begge steder har gode kollektivforbindelser.

 
PÅMELDINGSFRIST 8. OKTOBER 2023

Vi håper dette kan være interessant for deg, så vi får en mulighet til å bli bedre kjent

med deg og din magi!​

Hvordan melder jeg meg på?

 

Dersom du vil delta på årsutdanningen er det nødvendig å ta introkurset først. Vi velger å gjøre det på denne måten for at du skal kunne møte oss, lære litt grunnleggende om vår tradisjon og om hvordan vi lever og jobber, før du bestemmer deg for å gå denne veien med oss videre. Her vil du også lære, og bli innviet i det viktigste du trenger for å kunne følge en videre utviklingsvei i denne tradisjonen.

Les mer om Introduksjonskurset her.

Ved å kjøpe dette kurset godtar du Brisingamens vilkår og betingelser i tillegg til Brisingamens sammtykkeerklæring for oppbevaring og bruk av kontaktinformasjon

 • Årsutdanning

  12 995kr
  Forutsetter at du har deltatt på introduksjonskurs. Ta kontakt dersom du er usikker.
  Gyldig i ett år
  • Yggdrasil sjamanskole med Brisingamen

Det vil bli mulighet for å dele opp årsbeløpet dersom du ønsker dette. Mer informasjon om dette vil bli gitt på introduksjonskurset.

6BA6A188-213A-4196-9F93-EBEA400F3769.PNG

Varme hilsener fra

Ylva & Renate Elida

bottom of page