top of page

årsutdanning
yggdrasil sjamanskole

Logo Brisingamen.png

Ditt liv med naturmagi, kraftdyr, runer og ritualer i hverdagen

Har du noen ganger følelsen av at hverdagen sluker deg? At det ikke blir tid til det du virkelig ønsker og den magien du fortjener?

Da er vi her for å lære deg kraftfulle redskaper for å ta magien tilbake i livet ditt, i stort og smått. Vi følger deg gjennom hverdagen din et helt år, hvor du kan spørre om det du lurer på og få oppfølging når du trenger det. Men målet er at du skal ha så god kontakt med din egen kraft og kreftene rundt deg, at dette ikke lenger er nødvendig. Om du likevel ønsker å fortsette å utforske deg selv som sjaman er det mulig å gå videre etter det første året slik at dette kan bli en del av din sjamanvei sammen med oss. kan dette bli starten på din sjamanvei med oss.

Hva lærer du?

 • Du vil lære å forbinde deg med naturens helbredende rytmer. Vi feirer de åtte årstidsritualene sammen, opplever hvilken magi som finnes tilgjengelig i disse og lærer å bringe disse inn i hverdagen. Naturens rytmer setter oss i kontakt med sterke healingkrefter vi kan bruke for oss selv og for andre som ønsker vår hjelp.
   

 • Du blir kjent med din egen sjamanistiske indre kraftkilde. Vi snakker også om kraftplasser og deres betydning for magisk arbeid.
   

 • Du blir kjent med dine kraftdyr og spirituelle guider.
   

 • Du vil få en innføring i bruk av runene til healing og magisk arbeid.

 • Du vil lære hvordan du bygger opp og holder egne kraftfulle ritualer.
   

 • Du får mulighet til å bli en del av et sjamanistisk fellesskap i Yggdrasil tradisjonen. Etter endt år kan du velge å bli med oss videre for å få mer avansert opplæring dersom du kjenner at denne veien er riktig for deg.

  De som blir med oss videre vil blant annet begynne å bygge opp sin egen medisinbag, lære kunsten å lage magiske og kraftfulle binderuner, skrive runegaldr, astralreise, gjøre sjelehenting og mye mye mer.

DSCF8808_edited.jpg
Tradisjonen Yggdrasil

Vi i Brisingamen tilhører Yggdrasil tradisjonen. I denne tradisjonen har vi stort fokus på å lære og følge Hjertets vei. Vi vet at jo mer vi lever i takt med Moder Jords rytmer og vårt eget hjerte, dess sterkere kraft får vi tilgang til.

 

Vi lever nå i en verden som i stor grad styres av frykt, og i samfunnet rundt oss finnes mange disharmonier som tar oss bort fra de sunne, naturlige rytmene. Men, det er denne verdenen og denne tiden vi lever i. Derfor mener vi at sjamanisme skal være meningsfull og brukbart for mennesker som lever nå. Yggdrasil-sjamanisme passer for alle, også for deg som har et "vanlig" liv. 

Sjamanens krefter kommer til oss fra lysvesener og kraftdyr. I vår tradisjon vet vi at alle kan få tilgang til disse kreftene. Sjamanisme er ikke for de få utvalgte. Etter vårt syn er det en fødselsrett. I tradisjonen brukes kraftfulle innvielser som gjør at den som er ny fra første stund kan bruke det de lærer med full kraft, og jo mer du bruker det og jo sterkere du blir i kraften å følge Hjertets vei, jo lettere blir magien tilgjengelig for deg også i hverdagen og i hektiske situasjoner. 

Hvordan er utdanningen bygget opp?

 

Årsutdanningen består først og fremst av samlinger med fysisk oppmøte. Vi møtes 8 lørdager i året (en gang i måneden utenom sommer- og juleferie). Lørdagene bestemmes ut ifra månens syklus. Ettersom dette er en innvielsestradisjon, er det helt nødvendig at man kan møte opp til alle samlinger.

En fullstendig grunnutdannelse hos oss i Yggdrasil-tradisjonen tar til sammen 3 år, men du bestemmer selv hvor lenge du vil lære av oss. Du melder deg på kun for ett år av gangen.

I løpet av tre tre årene vil du lære:

Første år

 • Arbeide i takt med naturens og årstidenes rytmer

 • Benytte sjamanistiske verktøy som bringer deg i nærmere kontakt med din egen kraft og essens

 • Runer og magi med runene med blant annet galdr binderuner og runeritualer

 • Healing av deg selv og andre ved hjelp av kontakt med blant annet kraftdyr og runer

 • Kraftfulle meditasjoner

 • Planlegge og holde egne ritualer

Andre år

 • Astralreiser

 • Sjelehenting (soulhunting)

 • Kommunikasjon og veiledning av sjamanistiske guider

 • Utvikle din personlige medisinbag

Tredje år​

 • Veien til din indre ild. Et hellig rom hvor du har en dypere mer direkte tilgang til det transendentale og sjelelige aspektet av deg selv

 • De ni personlige livsrunene. Runene som beskriver ditt guddommelige selv

 • Introduksjon til ditt personlige, ursjamanistiske astraltempel

 • Dypere healingarbeid for å kunne gi slipp på din urfrykt

21.JUNI SLIPPER VI DATOENE FOR SAMLINGER I 2025!

 

Pass på at du følger oss på instagram, facebook eller nyhetsbrev for å bli minnet på alt det spennende som skjer. I tillegg vil du få enkle forslag til ritualer du kan holde selv på alle årstidsfeiringer.

Ved å kjøpe dette kurset godtar du Brisingamens vilkår og betingelser i tillegg til Brisingamens sammtykkeerklæring for oppbevaring og bruk av kontaktinformasjon

6BA6A188-213A-4196-9F93-EBEA400F3769.PNG

Varme hilsener fra

Ylva Karin & Renate Elida

bottom of page