Sjamanutdanning

Logo Brisingamen.png

Ditt liv med naturmagi, kraftdyr, runer og ritualer i hverdagen

Har du noen ganger følelsen av at hverdagen sluker deg? At det ikke blir tid til det du virkelig ønsker og den magien du fortjener?

Da er vi her for å lære deg kraftfulle redskaper for å ta magien tilbake i livet ditt, i stort og smått. Vi følger deg gjennom hverdagen din et helt år, hvor du kan spørre om det du lurer på og få oppfølging når du trenger det. Men målet er at du skal ha så god kontakt med din egen kraft og kreftene rundt deg, at dette ikke lenger er nødvendig. Men om du ønsker kan dette også bli starten på din sjamanvei med oss.

Så hva er det du lærer med oss?

 

Du vil få opplæring i grunnleggende norrøn mytologi og arketyper.

Vi jobber med å styrke kontakten med naturvesener, lysvesener, gudinner og guder.

Du vil få en innføring i bruk av runene til healing og i magisk arbeid. Du vil også lære å dikte og bruke kraftfulle galdr i tillegg til å lære å lage sterke binderuner.

Vi vil feire de åtte årstidsritualene sammen og lære hvilken magi som finnes tilgjengelig i disse og hvordan vi bringer den inn i hverdagen. Naturens rytmer setter oss i kontakt med sterke healing krefter vi kan bruke for oss selv og for andre som ønsker vår hjelp.

Du vil få en innføring i månemagi og hvordan bruke månens kraft i hverdagen.

shutterstock_1682890798.jpg
Kursets oppbygning

Vi møtes i sirkel og feirer de åtte årstidsritualene sammen. Naturens rytmer leder oss slik gjennom året og denne sjamanistiske utdanningen.

Kurset er en blanding av online og oppmøte. Vi tar forbehold om at datoer kan endres noe frem til nyttår.

Oppstart er helgen 27.-29. januar (fredag til søndag) med fysisk oppmøte. Denne helgen åpner vi sirkelen og feirer lysfesten Imbolc.

 

Deretter blir det online samling på nett hver 14. dag, i tillegg til at vi holder 3 ritualer med fysisk oppmøte for de som har anledning og ønsker det: Vårjevndøgn/ Ostara 20.mars, Beltane 1 mai og Sommelsolverv/ Litha 21.juni.

Vi har sommerferie fra 25. juni til 25. juli.

Neste lengre fysiske samling er 28.-30. juli (fredag til søndag) hvor vi feirer Lughnasadh og gjør sjamanistisk arbeid sammen.

Deretter fortsetter online samlingene hver 14. dag, samt at dere inviteres til 3 nye ritualer frem mot vintersolverv: Høstjevndøgn/ Mabon 21. september, Samhain 31.oktober, Vintersolverv/ Yule 21. desember.

Sted for samlinger

Fysiske samlinger holdes rett utenfor Oslo, i nærheten av Ingierstrand på Svartskog.

Vi håper dette kan være interessant for deg, så vi får en mulighet til å bli bedre kjent

med deg og din magi!

Varme hilsener fra

 

Renate Elida & Ylva

  • Årsutdanning

    12995kr
    Yggdrasil sjamanskole med Brisingamen
    Gyldig i ett år

Det er mulig å få delt opp beløpet i 4 deler a 3700,- Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet, så finner vi en løsning.