top of page
Logo Brisingamen.png

Veien til
runenes visdom

Onlinekurs i grunnleggende runelære

Har du lyst til å lære å bruke runer
for å få en mer magisk og morsom hverdag?

 • Er du interessert i runene og hemmelighetene deres?​
   

 • Har du lyst til å lage ditt eget runesett og få et utgangspunkt til hvordan du bruker det for å skape en mer magisk hverdag?

 • Er du fasinert av norrøn mytologi og naturmagi?​​
   

 • Har du lyst til å lære hvordan du kan bruke runer som orakel og visdomsbok?

shutterstock_1545414953.jpg

LGieger/Shutterstock.com

Derfrå kommer møyer
mangt vitende
tre fra den sal,
som står under treet.

Urd heter den ene,
den andre Verdande,
de risset runer i tre,
Skuld var den tredje;

De lagde lovene,
de formet livene,
for barna av tidene
de avgjorde sjebnen

Voluspå vers 20

IMG_6880.JPG

Veien til runene - Online

Kan du kjenne deg igjen i den følelsen når sjelen synger av spenning og glede fordi du møter en gammel venn igjen? Kanskje du til og med har det sånn når du ser eller hører om runer og norrøn mytologi?

Jeg har følt meg tiltrukket av norrøn mytologi fra så langt tilbake jeg kan huske, og dette kjærlighetsforholdet står fortsatt sterkt. Den gamle mytologi- og eventyrarven vår var lenge den viktigste kilden jeg hadde til å forstå meg selv og verden rundt meg. Så møtte jeg runene. 

På dette kurset vil du få grunnleggende opplæring i runene og deres betydning og historie. Du vil få praktisk veiledning i hvordan du lager ditt eget runesett på en personlig og spirituell måte og du vil lære hvordan du kan begynne å bruke runene som både hjelp i hverdagen din og som orakel.

Du trenger ingen spesielle egenskaper eller forkunnskaper for å føle deg hjemme på dette kurset.  De som virkelig kan lære deg om runenes hemmeligheter og magi, er runene selv, men for å klare å lytte til akkurat den sangen kan kan det være nødvendig med litt forkunnskaper.

Kursets oppbygging

Dette kurset foregår online. Kurset er bygget opp i tre moduler som går over 12 uker, og jeg anbefaler at du får gjennom hver modul i rolig tempo. Du får full tilgang til hele kurset med en gang du kjøper det og har full tilgang i et helt år. Du har altså mulighet til å gå gjennom treningen i ditt eget tempo og kan gå tilbake å se videoer og lese tekster når du har behov.

Kurset er lagt opp med inspirasjonsvideoer, artikler og refleksjonsoppgaver, som vi kommer til å diskutere underveis. Gjennom de 12 ukene lærer du litt om runenes historie, hva de er og betyr, og hvordan du praktisk kan bruke enkel runemagi i hverdagen din.

 

I løpet av kurset møtes vi digitalt på Zoom fire ganger. Du har da mulighet til å stille spørsmål om det du lurer på og dele erfaringer med de andre i gruppa. Om du ikke ønsker å spørre på direkten, kan du sende inn spørsmålene dine på mail på forhånd, så vil jeg svare på dem underveis.​

Du vil i tillegg ha tilgang til en facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer med de andre på kurset (og meg) underveis. Om du ikke er på facebook, så er ikke dette en absolutt nødvendighet, men jeg anbefaler å lage deg en profil til dette formålet (den kan gjøres tilnærmet anonym om du ønsker det) for å få mest mulig ut av kurset. Men altså ingen nødvendighet.

Etter kurset har du ubegrenset tilgang på materialet ut året, og du er selvfølgelig velkommen til å kontakte meg dersom det er noe ved kurset du lurer på.

Praktiske opplysninger

Dette er et online kurs, som varer i 12 uker fra påmelding.

Du beholder tilgang til kurset i et år fra kjøpsdato.

Pris: 890,-

Ved å kjøpe dette kurset godtar du Brisingamens vilkår og betingelser i tillegg til Brisingamens sammtykkeerklæring for oppbevaring og bruk av kontaktinformasjon

 • The wisdom of runes

  890kr
  Learn how to use runes to have a more magical everyday life.
  Gyldig i 12 måneder
  • Basic training in understanding the runes and their meaning
  • Guidance in how to make your own set of runes
  • Learn how to use runes like an oracle and a book of wisdom
  • Learn the history and mythology of the Norse runes

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å ta dette kurset, alle som er åpne for å bli kjent med runene på en personlig måte er varmt velkommen.

Jeg håper vi sees. Om du skulle ha ytterligere spørsmål så ta gjerne kontakt med meg på: 

renate.elida@outlook.com ​​

Varm hilsen

Renate Elida 

bottom of page