top of page
Logo Brisingamen.png

ursang

2. - 3. juli, Spiker'n, Ytre Enebakk

Finn din egen stemme!

  • Har du lyst til å utforske stemmen din?

  • Vil du bli tryggere på å utfolde deg sammen med andre?

  • Dette er ikke et sangkurs, men et sted hvor vi samles i sirkel for å utforske og forbinde oss med oss selv, naturen og hverandre for å finne vår egen og vår felles stemme.

received_168600219554459.jpeg

The earth has music for those who listen

Shakespeare

Din stemme, din sang

Inni oss har vi alle en hellig stemme. Hjertet vårt har en egen sang som vi til og med kan høre med frekvensmålere. Hver sang er unik, akkurat som hvert menneske er et unikt uttrykk for skaperkraften.

 

Denne workshopen inviterer deg til å utforske denne stemmen sammen med andre, sammen med oss og sammen med den vakre naturen der kurset holdes. Vi toner med vannet, med trærne, med plantene og hverandre. Vi hengir oss til stillheten og tilstedeværelsen. Sammen utforsker vi samspillet mellom kropp og stemme, mellom stillhet og lyd, mellom andres natur og vår egen.

Hvem er vi sammen og hvem er vi hver for oss?

Gjennom toning og andre metoder leter vi etter vår autentiske stemme, hjertestemmen. Forhåpentlig for å bringe mer av den inn i hverdagen når vi kommer hjem. Kanskje blir vi i stand til å nynne ute på tur for å samskape med naturen der vi bor. Eller bruke stemmen til å snakke fra hjertet (eller leveren) alt etter hva som trengs.

Det er noe magisk som skjer i det vi tar i bruk det fulle potensialet i stemmeuttrykket vårt. En annen type kraft. Og det er denne vi søker å vekke i hver enkelt av oss gjennom dette kurset. Vår egen indre ursang.

Om du syns dette høres spennende ut så har du helt rett! Det blir et møte helt utenom det vanlige, først og fremst med deg selv, og vi gleder oss til å gå ved siden av deg.

Hva du får på dette kurset

Kurset går over to dager, og i løpet av disse dagene vil det være tid for både fellesskap, egentid, refleksjon og ritual. Det er et vakkert område og det vil være mulighet for både bading og avslapping.

I løpet av kurset kurset vil vi utforske både kropp, stemme og stillhet og hvordan disse henger sammen. Dette vil vi gjøre gjennom forskjellige øvelser. Vi vil gjøre praktiske oppvarmingsøvelser for både stemme og kropp, og gjennom toning og klangmeditasjon kan vi finne hverandre og bli en sirkel. Vi vil gjøre klangmeditasjoner over ulike tema og lære ulike kraftsanger. Vi vil også holde et felles Moder Jord-ritual tirsdag kveld.

Når kurset er over håper vi du vil ha funnet mer av din egentlige stemme og være i stand til å uttrykke den på en enda mer autentisk måte i din praktiske hverdag. At magien fra helgen vil følge deg videre, forhåpentlig resten av livet om du ønsker.

Praktisk informasjon

Kursdato:

2. - 3. juli. Oppstart kl. 10. Vi avslutter ca. kl. 18.

Sted:

Spiker'n utleie og velværesenter

Sulerudveien 253

1914 Ytre Enebakk

Mat og overnatting:

Overnatting på Spikern er inkludert i prisen, men vi trenger beskjed om du ikke ønsker å overnatte. Det er enkle, koselige rom med køyesenger. Dersom du ikke gir beskjed om annet, deler vi rom. Om du ønsker ditt eget rom vil dette koste litt ekstra (kun mulig hvis det er plass).

Enkel mat, kaffe og te er inkludert i prisen. Gi beskjed dersom du har allergier eller intoleranser vi trenger å ta hensyn til. Ta ellers med deg egen ekstra mat, snæks, nøtter, frukt.

Det blir servert mat av typen frokostgrøt, müsli, suppe el. l.

Ved å kjøpe dette kurset godtar du Brisingamens vilkår og betingelser i tillegg til Brisingamens sammtykkeerklæring for oppbevaring og bruk av kontaktinformasjon

  • Ursang

    4 250kr
     
DSCF0906.jpg

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å ta dette kurset, alle som ønsker å delta er varmt velkommen.

Vi håper vi sees, og om du skulle ha ytterligere spørsmål så ta gjerne kontakt med oss på: 

brisingamen@brisingamen.no

Varme hilsener fra

Renate Elida & Ylva Karin

Logo Brisingamen.png
bottom of page