Trommemakerkurs

Helgen 3. - 5. april har du mulighet til å lage din egen rammetromme!

Å skape en tromme er en helt spesiell og personlig prosess. Dette kurset går over tre dager, og i løpet av disse dagene vil det være tid for både arbeid, refleksjon og ritual. Vi vil holde et åpningsrituale hvor alle får velge sin egen ramme, og når det skal velges skinn vil vi også ta kontakt med det dyret som har gitt skinnet til tromma og takke. Vi vil spørre om veiledning både for å skape den, og for hvordan du kan bruke tromma på best mulig måte når den er ferdig.

På dette kurset lager vi runde rammetrommer, og du kan velge mellom skinn av hjort og rein. Vi har en liste med verktøy vi anbefaler at du har med, men vi har også ekstra dersom du ikke har alt på listen. Det kan være fysisk krevende, men vi har god tid så alle blir ferdig, og du får hjelp dersom du trenger det. Det er enkel overnatting, så ta med sovepose og madrass. Om du ikke har mulighet for å ta med madrass kan du låne.

Etter at du har fått med tromma hjem og den har tørket, vil du bli invitert til et kurs om kraftdyr, trommer og trommereiser. Vi vil holde en innvielsesseremoni av tromma sammen med de andre på kurset. Her vil vi snakke om bruk av tromme, hvordan den bør behandles for å vare på den, og du vil lære mer om hva du kan bruke den til og hvordan. Her vil vi også lage trommestikke, og for de som ønsker vil vi også innvie trommen. Du vil lære hvordan du finner og kontakter det kraftdyret som bor i trommen, og som vil hjelpe deg når du skal bruke den i healing og ritualer. Du som har laget tromme hos oss vil få 10% rabatt på dette kurset.

Om dette høres interessant ut, eller om du har ytterligere spørsmål er det bare å ta kontakt!

Det er begrenset med plasser, og påmelding er bindende ettersom vi bestiller inn skinn. Skriv på påmeldingen om du ønsker hjort eller rein i din tromme.

Vi håper å se deg!

Varm hilsen fra Ylva & Renate

Pris: 3790,- inkl materialer, kost og losji.

Maten er vegetarisk og glutenfri, og vi tilpasser etter allergi om det trengs. Gi beskjed om eventuelle allergier når du melder deg på.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Sjamanskole

Norrøn sjamanisme

brisingamen@brisingamen.no

Renate Elida         93 62 26 25

Ylva                        93 22 70 78

White Feather Shamanic School® © 1993 by Walter Lübeck

Fotohjelp fra Siv Anita Pettersen. Takk!

Nettside © 2019 by Brisingamen