top of page
Logo Brisingamen.png

lag din egen Tromme

22. - 23.april, Soon Energy Center

Har du lyst til å lage din egen sjamanistiske rammetromme?

  • Har du lyst til å lage din egen tromme og slik skape et fysisk uttrykk for din magi?
     

  • Er du fasinert av norrøn mytologi, naturmagi og sjamanisme?
     

  • Ønsker du å skape i sirkel sammen med andre?
     

  • Alle materialer er inkludert i kursprisen.

IMG_7192 klippet5 utenfilter.jpg

everything in the universe has a rhythm,

everything dances

Maya Angelou

Hva du får denne helgen

På dette kurset lager vi runde rammetrommer, og du kan velge mellom skinn av hjort og rein. Du trenger ikke å ha tidligere erfaring med verken trommemaking eller sjamanistisk arbeid, men en interesse for å jobbe på denne måten er en fordel.

 

Vi har satt av god tid så alle får mulighet til å arbeide i sitt tempo. Du vil også få hjelp dersom du trenger det, men det er lurt å forberede seg på å legge inn egeninnsats. Dette er din tromme, og den blir skapt av deg. Dette er en helt spesiell og personlig prosess, og vi gleder oss stort over å kunne følge deg på den reisen.

 

Selve kurset går over to dager, og i løpet av disse dagene vil det være tid for både arbeid, refleksjon og ritual. Vi vil holde et åpningsritual hvor alle får velge sin egen ramme. Du får også velge skinnet du ønsker og vi vil gjennom ritual ta kontakt med dyret som har gitt skinnet til tromma og takke.

Etter at du har fått med tromma hjem og den har tørket, vil du få mulighet til å melde deg på et heldagskurs om trommearbeid, kraftdyr, tromming og trommereiser. Her vil vi snakke om bruk av tromme, hvordan den bør behandles for å vare på den, og du vil lære mer om hva du kan bruke den til og hvordan. Vi vil også gjøre arbeid med å lage trommestikke og ha en felles trommesirkel. Vi kan også om du ønsker hjelpe deg å finne og kontakte det kraftdyret som bor i trommen, og som vil hjelpe deg når du skal bruke den. 

forside 1.jpg

Praktisk informasjon

Vi sørger for utstyr til å lage trommen, men du kan selvfølgelig ta med eget verktøy dersom du ønsker. Kurset holdes sentralt i Son, og du må selv sørge for eventuell overnatting.  En sørger selv for maten en trenger, men det vil være mulighet for å varme opp måltider på kursstedet.

Om du har spesielle ønsker med tanke på skinn til din tromme, kan du sende oss en mail når du har meldt deg på.

Kursdato: 22. - 23. april 2023

Sted: Soon Energy Center (ca 30 min kjøring fra Oslo)

Ved å kjøpe dette kurset godtar du Brisingamens vilkår og betingelser i tillegg til Brisingamens sammtykkeerklæring for oppbevaring og bruk av kontaktinformasjon