top of page
Logo Brisingamen.png
received_168600219554459.jpeg

Inni oss har vi alle en hellig stemme. Hjertet vårt har en egen sang som vi til og med kan høre med frekvensmålere. Hver sang er unik, akkurat som hvert menneske er et unikt uttrykk for skaperkraften.

 

Denne workshopen inviterer deg til å utforske denne stemmen sammen med andre, sammen med oss og sammen med den vakre naturen der kurset holdes. Vi toner med vannet, med trærne, med plantene og hverandre. Vi hengir oss til stillheten og tilstedeværelsen. Sammen utforsker vi samspillet mellom kropp og stemme, mellom stillhet og lyd, mellom andres natur og vår egen.

 

Det er noe magisk som skjer i det vi tar i bruk det fulle potensialet i stemmeuttrykket vårt. En annen type kraft.

Og det er denne vi søker å vekke i hver enkelt av oss gjennom dette kurset. Vår egen indre ursang.

Vi har begrenset antall plasser, så det kan være lurt å sikre din plass tidlig.

PÅMELDINGSFRIST: 20. JUNI

Varme hilsener fra
Ylva Karin og Renate Elida

  • Ursang

    4 250kr
     

Endelig er tiden kommet for å dele vår felles glede over urtene! Denne kvelden får du det beste av vår samlede kunnskap om urter og ville vekster.

Du vil lære hvordan du kan lage deg ditt eget urte-husapotek og blande dine egne potente urtetinkturer. Vi snakker om urtenes virkning, kontraindikasjoner og hvordan du kan bruke urter til å bygge helse.

Vi snakker om sanking og bruk av urter og ville vekster i mat, som te og for å lage deilige oljer som kan styrke deg i hverdagen.

Du vil få utdelt et hefte med informasjon om en del fine urter og oversikt over hvordan du kan sanke dem, samt oppskriftsforslag. I tillegg får du hjelp til å blande din egne perfekte urtetinktur du kan ta med deg hjem å styrke deg på i tiden etter kurset. Kanskje blir den din nye favoritt styrkedrikk?

Vi håper du kan ha lyst til å bli med oss inn i urtene og de ville vekstenes magiske verden!

Vi har begrenset antall plasser, så ikke vent for lenge med å melde deg på! Det er også god pris frem til utgangen av februar, så lurt å melde seg på tidlig!

PÅMELDINGSFRIST: 6. APRIL

 

Varme hilsener fra
Ylva Karin og Renate Elida

bottom of page