top of page

Månemagi

Online kurs

Ditt liv med månen

 

Noen gang kikket opp på månen om kvelden og kjent på den magiske følelsen av liv?

Magi? Tilstedeværelse? Forundring?

 • Ønsker du å leve mer etter månens rytmer i din hverdag?
   

 • Har du lyst til å lære mer om månen, og hvordan du praktisk kan nærme deg månens magi?
   

 • Er du nysgjerrig på den keltiske månekalenderen Ogham som er bygget rundt forståelsen av hellige trær?
   

 • Er du interessert i å forbinde deg mer med de feminine kreftene og energiene i deg og rundt deg?

Da kan dette være kurset for deg:)

Meg og månen

​Jeg har alltid elsket månen. Mitt første ord, faktisk før jeg sa mamma, var måne. Moren min har fortalt at jeg lå i vogna, og at hun sa; "Se, der er månen vennen min". "Måe" svarte jeg. Og fascinasjonen over månen har aldri blitt borte. Jeg elsker månen. Da jeg forstod at vi fra gammelt av hadde månekalender og fulgte månefasene, ble ikke fascinasjonen mindre. Og jeg opplever stadig i mitt eget liv hvor kraftfullt det er å følge månen. Hvor deilig det er å hengi seg til hvilen i nemånen, introspeksjonen, tankene og følelsene. Og hvor deilig det er å åpne opp på nymåne og hente inn kraft og energi til å manifestere alt det en har tenkt på og ønsket seg under denne rolige perioden. Hvordan det føles å takke og ta i mot på fullmåne. Jeg ville aldri greid meg uten kraften fra månen. Den skaper balanse i livet mitt, mellom hvile og aktivitet, ytre og indre fokus.

 

Og nå tenkte jeg å dele de erfaringene jeg har rundt månens magi med deg!

Gjennom 12 ukers online undervisning får du en grunnleggende innføring i månemagi. Vi snakker om de hellige keltiske trærne og deres visdom som viser seg gjennom årets månefaser, og du lærer å lage din egen Ogham, ditt eget treorakel. Vi forteller historiene om måne gudinner og guder, og du lærer å holde kraftfulle måneritualer. Vi snakker om månens faser og påvirkning på livet, på flo og fjære, aktivitet og hvile, mens vi samtidig utforsker arketypene jomfruen, moren og viskvinnen.

148945374_1602232026831039_4831774181812

Hva får du ut av kurset?

Etter endt kurs vil du ha fått en grunnleggende innføring i de keltiske hellige trærne. Du vil ha vært gjennom tre måneder med fokus på månen og dens kraft. Du vil ha vært gjennom tre nymåneritualer og tre fullmåneritualer og vil ha planlagt disse med veiledning og forslag til måter å feire.

Du vil ha fått en praktisk innføring i hvordan du kan bruke månens krefter i din hverdag, slik at du kan finne en form for månemagi og rytme som passer for deg.

Du vil ha jobbet med de tre feminine arketypene jomfruen, moren og viskvinnen for å komme nærmere din egen kraft.

Hvem er kurset for?

Dette kurset er for deg som ønsker å finne en sunnere balanse i din hverdag, mellom aktivitet og hvile, gjøren og væren.

Du har et ønske om å gå mer i takt med rytmene som månen gir på en praktisk måte.

Du er nysgjerrig og åpen for andre måter å leve hverdagslivet på.

Du ønsker å lære mer om verden rundt deg, og få en dypere kontakt med den naturlige verden.​

Du er motivert for å jobbe selvstendig, og for å prøve nye ting.

Hvordan er kurset bygget opp?

Dette kurset foregår online. Kurset er bygget opp i tre moduler som går over 12 uker, men jeg anbefaler at du går gjennom hver modul i ditt tempo. Du har full tilgang til hele kurset med en gang du kjøper det og i et helt år etter kjøp. Du har altså mulighet til å gå gjennom treningen i ditt eget tempo og kan gå tilbake å se videoer og lese tekster når du har behov.

Du vil i tillegg ha tilgang til en facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer med de andre på kurset (og meg). Om du ikke er på facebook, så er ikke dette en absolutt nødvendighet, men jeg anbefaler å lage deg en profil til dette formålet (den kan gjøres tilnærmet anonym om du ønsker det) for å få mest mulig ut av kurset. Men altså ingen nødvendighet.

Etter kurset har du ubegrenset tilgang på materialet ut året, og du er selvfølgelig velkommen til å kontakte meg dersom det er noe ved kurset du lurer på.

Praktiske opplysninger

Dette er et online kurs, som varer i 12 uker fra påmelding.

Du beholder tilgang til kurset i et år fra kjøpsdato.

Pris: 890,-

Ved å kjøpe dette kurset godtar du Brisingamens vilkår og betingelser i tillegg til Brisingamens sammtykkeerklæring for oppbevaring og bruk av kontaktinformasjon

 • Månemagi

  890kr
  Gyldig i ett år

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å ta dette kurset, alle som er åpne for å lære å nærme seg månens rytmer er varmt velkommen.

Jeg håper dette kan være av interesse for deg, og om du skulle ha ytterligere spørsmål så ta gjerne kontakt med meg på:

ylva.linnestad@gmail.com

Jeg håper vi møtes under månen!

Hjertelig hilsen Ylva<3

bottom of page