top of page
Logo Brisingamen.png

Hverdagssjamanisme

Onlinekurs

Ønsker du å lære mer om sjamanisme i hverdagen og hvordan du kan leve mer i takt med naturens rytmer i ditt liv?
 • Vil du lære mer om det sjamanistiske verdensbildet?
   
 • Har du lyst til å skape hellige rom i hverdagen som kan nære deg selv og de rundt deg?
   
 • Ønsker du å få en roligere og mer balansert hverdag som gir energi istedenfor å tappe deg?​
   
 • Vil du skape et godt grunnlag for å jobbe med din sjamanistiske vei på en praktisk måte i livet ditt?
   
 • Ønsker du å skape et magisk hjem, med rom for alle i huset til å utfolde seg på en god måte?

Da kan dette være kurset for deg😊

 

 

Gjennom 12 ukers online undervisning lærer du enkle og lett tilgjengelige metoder for å bringe mer praktisk magi inn i din hverdag. Kurset er lagt opp med inspirasjonsvideoer, artikler og gjør det selv oppgaver, som trygt vil guide deg til en mer morsom og magisk til(stede)værelse.

girl-lying-on-the-grass-1741487.jpg
shutterstock_223835854.jpg
shutterstock_270038441.jpg
Hvem er så vi?

Vi er Ylva og Renate Elida, og vi har levd som hekser og sjamaner i mange år. Vi startet vår ferd som nysgjerrige 16-åringer, og har gjennom hele livet testet og lært og prøvd og feilet og prøvd igjen. Dette er nå den erfaringen vi ønsker å dele med dere. Hvordan vi har lett og lett og funnet mer og mer tilbake til en hverdag mer i takt med hvem vi er og hvordan vi ønsker å leve. Leve med hele den vi er. Leve fra senter. Det er ikke alltid lett, og vi finner stadig nye veier, men noen ting står fast, som fyrtårn vi har lært etter år med å finning og feiling og testing, og det er disse tingene vi nå ønsker å dele med dere om dere vil. Vår vei til en sunnere og morsommere hverdag, mer i takt med naturen utenfor og i oss selv.

179133669_764126617602702_6483814347574476635_n.jpg
Hva får du ut av kurset?

Etter endt kurs vil du ha fått en grunnleggende innføring i sjamanistisk tankegang og planlegging av hverdagen.

 

Du vil kunne forbinde deg med naturen i deg og rundt deg på en annerledes måte enn det du kanskje er vant med fra før.

 

Du vil ha fått konkrete verktøy til å håndtere hverdagen din på en mer balansert måte, og ha fått muligheten til å finne tilbake til en sunnere naturlig rytme for deg.

 

Du vil ha bygget opp en meditasjonspraksis gjennom skogsbad og ha fått en grunnleggende opplæring i årstidenes magi og elementenes krefter, og hvordan du kan bruke dem aktivt i livet ditt.

 

Hvem er kurset for?

 

Dette kurset er for deg som ønsker å lære mer om verden rundt deg, og få en dypere kontakt med den naturlige verden.

 

Du ønsker å bidra på en positiv måte til deg selv og til andre i din omgangskrets og verden rundt deg generelt.

 

Du ønsker å oppleve mer glede, mening og magi i hverdagen din.

Du har et ønske om å nærme deg verden rundt deg på en mer helhetlig måte.

Du er klar for å gå ut i nærområdet ditt og åpne deg for visdommen til skogen på en respektfull, kjærlig og tilstedeværende måte.

Du er motivert for å jobbe selvstendig, og for å prøve nye ting.

Hvordan er kurset bygget opp?

 

Kurset er bygget opp over 12 uker. Du vil få tilgang til en ny del av kurset hver måned, slik at du får tid til å utføre oppgavene og tilegne deg erfaringer med stoffet, før du får tilsendt neste del.

 

Du vil i løpet av kurset få invitasjon til fire online «spørretimer». Du har da mulighet til å stille spørsmål om det du lurer på. Om du ikke ønsker å spørre på direkten, kan du sende inn spørsmålene dine på mail på forhånd, så vil vi svare på dem underveis. Opptak av spørretimene blir også gjort tilgjengelig etterpå.

Du vil i tillegg ha tilgang til en facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer med de andre på kurset (og oss) underveis. Om du ikke er på facebook, så er ikke dette en absolutt nødvendighet, men vi anbefaler å lage deg en profil til dette formålet (den kan gjøres tilnærmet anonym om du ønsker det) for å få mest mulig ut av kurset. Men altså ingen nødvendighet.

Etter kurset har du ubegrenset tilgang på materialet ut året og du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss dersom det er noe ved kurset du lurer på.​

Praktiske opplysninger

Dette er et online kurs, som varer i 12 uker fra påmelding.

Du beholder tilgang til kurset i et år fra kjøpsdato.

Pris: 890,-

Ved å kjøpe dette kurset godtar du Brisingamens vilkår og betingelser i tillegg til Brisingamens sammtykkeerklæring for oppbevaring og bruk av kontaktinformasjon

 • Hverdagssjamanisme

  890kr
  Hvordan skape en mer magisk hverdag
  Gyldig i 12 måneder

Kurset er basert på at deltagerne utvikler sin egen tilnærming til stoffet og gjør seg egne personlige erfaringer med det som læres bort. Vi er heller ikke leger, og de rådene som bli gitt er generelle råd, og skal ikke erstatte medisinske råd fra fagpersoner.

 

Det er også viktig å si at Innsats = utbytte av kurset😊

 

Hva betyr innsats? Mye er gjort på 3-4 timer i uka, alt ettersom hvor mye du ønsker å tilføre av krefter inn i å endre hverdagen din.

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å ta kurset. Det er beregnet på begynnere, men kan selvfølgelig også være nyttig for deg med tidligere erfaring og som ønsker veiledning og inspirasjon til å gjøre positive endringer i livet ditt.

 

Vi håper dette kan være av interesse for deg, og om du skulle ha ytterligere spørsmål så ta gjerne kontakt med oss på:

brisingamen@brisingamen.no 

Håper vi ses!

 

Varme hilsener fra

Ylva & Renate Elida

6BA6A188-213A-4196-9F93-EBEA400F3769.PNG
bottom of page