Runemaker-verksted

Denne helgen kan du lage ditt eget runesett!

Dette kurset er for deg som ønsker å lage runer og å lære mer om runenes kraft. Det å lage sitt eget runesett er en magisk prosess du ikke vil gå glipp av. Dette er en av de kraftigste verktøyene vi som sjamaner har, og det er en utrolig god følelse å stå med sitt eget kraftfulle runesett i hånden. Vi går frem i et rolig tempo, og det vil være tid til å stille spørsmål underveis. Vi håper mange har lyst til å dele denne magiske runereisen med oss!

Kurset er lagt opp uten overnatting, men dersom du trenger å overnatte kan vi ordne det. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål på: brisingamen@brisingamen.no

Dag 1:

Vi møtes lørdag morgen kl 11, og går i gang med å sage til. Dersom du har et spesielt emne du ønsker å bruke, kan du gjerne ta med dette, men husk at det skal være stort nok til å sage 24 runer av. Emnet må også ha tørket i minimum 14 dager før du skal bruke det.

Vi pusser og gjør klar skivene, og mens vi pusser snakker vi om runer. Om runenes historie, og om hva de har vært brukt til. Vi spiser en kraftfull varmlunsj i fellesskap, og nyter varmende te. Noe av arbeidet vil foregå ute, så det er viktig å kle seg godt. Trommereise mot slutten av dagen.

Dag 2:

Vi møtes søndag morgen kl 11. Dagen starter med en gjennomgang av runene og deres betydning. Vi spiser lunsj i fellesskap, så snakker om hvordan vi bruker runene, før vi risser runene inn i runeskivene. Deretter avsluttes helgen med en trommereise og delesirkel.

 

Pris: 1790,-

Prisen inkluderer materialer og varm lunsj.

Kurset holdes i skogen Garder, Vestby

Dette trenger du å ta med:

Eventuelt emne du ønsker å lage runer av

Finsag om du har, og en syl eller noe å risse med så du slipper å vente på tur. Husk å merke verktøy.

En pose, helst av naturmateriale, som du ønsker å oppbevare de ferdige runene dine i.

Varme og fleksible arbeidsklær.

Vannflaske

Ekstra sokker, ullteppe så du ikke fryser.

Noe å skrive på/med.

Rød tusj

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Sjamanskole

Norrøn sjamanisme

brisingamen@brisingamen.no

Renate Elida         93 62 26 25

Ylva                        93 22 70 78

White Feather Shamanic School® © 1993 by Walter Lübeck

Fotohjelp fra Siv Anita Pettersen. Takk!

Nettside © 2019 by Brisingamen