Rainbow Reiki® 1. grad 

13. - 14. juni

Renate Elida Haug         &          Ylva Linnestad

 

Hvorfor passer Rainbow Reiki® 1.grad for deg?

Rainbow Reiki® er en healingtradisjon som alle kan lære. Dette er en helg hvor du kan begynne (eller fortsette) din vei med selvutvikling, en vei mot mer mening og livsenergi. 

Skulle du kanskje ønske at du startet hver dag med litt mer energi, har du lyst til å lære healing  så du enkelt kan hjelpe hele familien din (inkludert husdyr) til en bedre start på dagen?

Her lærer du å identifisere og helbrede dine største energityver. Du kan få større innsikt i noen av årsakene til dine helseproblemer og du blir innviet i healingteknikker som kan hjelpe deg med å helbrede disse.

Hvisi du er interessert i meditasjon er også dette den perfekte helgen for deg. Her blir du innviet i spennende meditasjonsteknikker, og lærer hvordan du dramatisk kan øke effekten av vanlig meditasjon.

 

Dette får du når du melder deg på:

 • Mer enn 22 timer med undervisning!

 • En helg med intensiv og praktisk kunnskap for å bli en effektiv healer, inkludert flere innvielser i blant annet Rainbow Reiki® Marayana Sayi (se under for mer informasjon)

 • 80 siders kursmanual på norsk og en eksklusiv kurs diplom.

 • Lær hvordan du behandler deg selv og hele familien din (inkludert husdyr) SAMTIDIG på 20 minutter – uansett hvor familiemedlemmene befinner seg! (Marayana Sayi®)

 • Øvelser for å trene opp din energetiske sensibilitet

 • Innvielse i et symbol for å løse opp energetiske blokkader

 • Innvielse i det Japanske Medisin Buddha Mantraet

 • Innvielse i tre virkningsfulle kraftsanger

 • Lær intuitiv behandling * Rainbow Reiki® Krystall Healing * Rainbow Reiki® Aura Healing * Rainbow Reiki® Energi Ball * Rainbow Reiki® Meditasjon * Homeopatisk berøring

 • Introduksjon til vårt Chakrasystem

 • Introduksjon til de viktigste faktorene som hinder mennesker å skape og vedlikeholde en god helse

 • Innføring i personlighetsutvikling og spirituell utvikling

 • Bakgrunnen og historien til Reiki og filosofien til Dr. Usui.

 • og mye mer!

"Takk for godt Rainbow Reiki® kurs 1.grad!

Jeg opplevde en tydelig og fin kursleder som gav god støtte og hjelp i praktiske øvelser.

Innholdet i kurset vekslet fint mellom mye ny verdifull kunnskap og muligheten å kunne åpne seg i fortrolighet.

Videotreningen på forhånd gav en god forberedelse for kurset.

Kurset gav mange nyttige og rikholdige og spirituelle impulser, både for en sunnere livstil og til egen personlig utvikling."

Øyvind Siljeholm.

OBS! Etter at du har sendt inn din påmelding vil du motta en mail med bekreftelse innen senest to dager. Om dette ikke skjer må du ta kontakt meg på renate.elida@outlook.com, for å sjekke at alt er i orden med din påmelding.​

"Renate er superdyktig, strukturert og formidler ting på en svært

overbevisende måte. Hennes framstillingsevner gjorde at jeg virkelig

skjønte hele essensen av dette med Rainbow Reiki®.

I tillegg til å være strukturert ga hun også rom for innspill og viktige

spørsmål underveis i løpet, noe som er svært viktig for at du skal føle

at du har skjønt.

Renate er også svært kunnskapsrik på andre måter og gir av hele seg.

Hun har også den rette holdningen og ydmykheten overfor den kunnskapen

og innsikten som hun har. Dette gjør at du som deltaker blir smittet av

Renate sin grundighet og entusiasme når du kommer hjem. 

Renate sin undervisning anbefales på det varmeste!!!"

Deltager, Rainbow Reiki 1.grad

Hva er Rainbow Reiki®

 

Reiki er et Japansk utrykk som betyr ”Spirituell livsenergi”. Dr. Mikao Usui utviklet et system i begynnelsen av 1920 der man bla. kanaliserer livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder gjennom å hjelpe de naturlige livsprosesser. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter at man har gått gjennom en trening og initiering.

I 1989 begynte Walter Lübeck å utvikle Rainbow Reiki® med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, Feng Shui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki® som i dag er en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling. Walter Lübeck er en spirituelt opplyst og realisert mester som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk og han er en autoritet innen alternativ medisin.

Det som bla. kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki har bla. unike metoder som Karma Clearing, Astroterapi, Krystallhealing, harmonisering av allergier, oppretting av skjeve hofter, balansering av atlasvirvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt m.m. Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.

Seminaret som forandret alt

Da jeg første gang meldte meg på et Rainbow Reiki® 1.gradsseminar, hadde jeg vært mer eller mindre sykemeldt i 4 år, jeg hadde akkurat sagt opp jobben min etter konflikter med både arbeidplassen og med NAV, og jeg hadde fått beskjed om at jeg hadde svulst på biskjoldbruskkjertelen. Allikevel følte jeg selv at jeg var friskere enn på mange år. Min motivasjon for å delta på seminaret var at jeg ville jobbe som healer, og jeg ville ha diplom på veggen. Ikke på noe tidspunkt tenkte jeg at jeg hadde noe å lære når det kom til selvutvikling, helbredelse eller å gå hjertets vei.

Ikke ett eneste sekund mistenkte jeg at det var jeg selv som sårt trengte helbredelse, og som måtte styrkes og utvikles for at jeg skulle kunne ha noe meningsfullt å gi til andre.

Rainbow Reiki® 1.grad ble vendepunktet som sakte men sikkert skulle forandre alt. Alt fra mitt syn på helhetlig helse, til mitt syn på hvem jeg egentlig er og hva jeg ønsker å gjøre i dette livet. Metodene fra dette seminaret bruker jeg fortsatt på daglig basis for å hjelpe kroppen med å reparere seg selv slik at jeg tar vare på helsen min.

Først og fremst er Rainbow Reiki® 1.grad et seminar der du lærer å behandle deg selv og andre med dine hender, og du lærer effektive metoder som kan forbedre hverdagen din og styrke helsen din. Etter seminaret vil du være i stand til å behandle deg selv, helse familien din (og husdyr) med bare èn behandling! Dette er en full kroppsbehandling (Marayana Sayi®) som gir dyp avslapning, regenerering og aktivering av kroppens egne selvhelbredende krefter.

Alle kan lære dette og det spiller ingen rolle hvilken bakgrunnen eller kunnskap du har fra før!

Jeg ønsket å jobbe som healer og det gjør jeg i dag, men ikke på den måten jeg så det for meg da. Gjennom å helbrede meg selv, mitt ekteskap og min familie, forsto jeg at den healeren jeg helst vil være er hun som kan veilede andre så de får mulighet til å oppnå det samme.

Jeg jobber med helse på alle plan, både som biopat (biologisk medisin), sjaman og Rainbow Reiki mester.

Du kan også helbrede deg selv og hjelpe din familie. Du kan også bli bedre kjent med det innerst i hjertet ditt slik at du lettere ser den veien sjelen din ønsker å gå.

For meg var det første skrittet et Rainbow Reiki® 1.gradskurs.

~ Renate Elida Haug ~

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

Sjamanskole

Norrøn sjamanisme

brisingamen@brisingamen.no

Renate Elida         93 62 26 25

Ylva                        93 22 70 78

White Feather Shamanic School® © 1993 by Walter Lübeck

Fotohjelp fra Siv Anita Pettersen. Takk!

Nettside © 2019 by Brisingamen