• Relida

Rainbow Reiki 1. Grad

Oppdatert: 1. mar. 2018Et spennende healingseminar som du aldri har opplevd maken til!


Her er NOEN av tingene du lærer:


· Hvordan utføre en meget kraftfull Rainbow Reiki full kroppsbehandling på kun 25 minutter med den samme effekten som om 17 Reikiutøvere gir deg 20 minutter med Reiki SAMTIDIG! (Marayana Sayi)

· Øvelser for å trene opp din energetiske sensibilitet

· Innvielse i et symbol for oppøsning av energetiske blokkader

· Innvielse i det Japanske Medisin Buddha Mantraet

· Innvielse i tre virkningsfulle healing sanger

· Lær intuitiv behandling * Rainbow Reiki Krystall Healing

· Rainbow Reiki Aura Healing * Rainbow Reiki Energi Ball

· Rainbow Reiki Meditasjon * Homeopatisk berøring *

· Introduksjon til vårt Chakrasystem

· Introduksjon til de viktigste faktorene som blokkere alle healingprosesser

· Innføring i personlighetsutvikling og spirituell utvikling

· Bakgrunnen og historien til Reiki og filosofien til Dr. Usui.

· Forebygg sykdom – styrk din helse – velvære


Sikre min plass på neste seminar!


Reiki er et Japansk utrykk som betyr ”Spirituell livsenergi”. Dr. Mikao Usui utviklet et system i begynnelsen av 1920 der man bla. kanaliserer livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder gjennom å hjelpe de naturlige livsprosesser. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter at man har gått gjennom en trening og initiering.


I 1989 begynte Walter Lübeck å utvikle Rainbow Reiki med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, Feng Shui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki som i dag er en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling.

Walter Lübeck er en spirituelt opplyst og realisert mester som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk og han er en autoritet innen alternativ medisin.


Det som bla. kjennetegner Rainbow Reiki er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki har bla. unike metoder som Karma Clearing, Astralreiser, Astroterapi, Krystallhealing, harmonisering av allergier, oppretting av skjeve hofter, balansering av atlasvirvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt m.m.

Rainbow Reiki systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.Innhold på Rainbow Reiki 1. Grad kurs:


I tillegg til tradisjonell Usui Reiki lærer du bla. følgende:

Sensibilitetsøvelser * Systematisk Chakra behandling * Innvielser i RR-Symbol og Mantra for å løse opp energiblokkeringer på alle plan * Innvielse i det Japanske Medisinbudda Mantraet * Innvielse i 3 virkningsfulle healingsanger * Intuitiv Reiki behandling * Reiki krystall healing * Reiki – Aura healing * RR-energiball * RR-Meditasjon * Homeopatisk berøring for å øke strømmen av livsenergi * samt flere RR-teknikker * Undervisning i Chakra lære, grunnleggende ernæringslære, healing og spirituell personlighetsutvikling.


Ny banebrytende metode i Rainbow Reiki 1. Grad! Marayana Sayi er en metode som revolusjonerer hvordan man utnytter Reiki energien. På 20 minutter gis en komplett kroppsbehandling med større effekt enn om 20 utøvere behandler samme person i 20 minutter samtidig!